It is currently Sun Dec 10, 2017 4:08 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: WinSplit2
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 5:58 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 07, 2008 4:51 am
Posts: 4139
[Moderator note: this thread was split from "How do you deal with window positions?"]

---

@lautrepay
Why is WinSize2 (viewtopic.php?p=28054#p28054) not portable?

_________________
Bəəs 2.0


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 6:30 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 26, 2011 2:31 am
Posts: 700
I am Baas wrote:
@lautrepay
Why is WinSize2 (viewtopic.php?p=28054#p28054) not portable?

First of all, and to be honest, I was unaware about another thread on this subject, so my apologies for omitting that WinSizer2 was already mentioned by you.
Secondly, my settings are actually saved in %AppData%\Roaming\MagraSoft. Any suggestions to make it natively portable?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 6:41 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 07, 2008 4:51 am
Posts: 4139
lautrepay wrote:
Any suggestions to make it natively portable?

Glad you asked :) ... copy/move the files in %AppData%\Roaming\MagraSoft to the application folder. Open WinSize2_Root.INI and change the path to "INIFile_Path=."

_________________
Bəəs 2.0


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 7:53 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 26, 2011 2:31 am
Posts: 700
I am Baas wrote:
Glad you asked :) ... copy/move the files in %AppData%\Roaming\MagraSoft to the application folder. Open WinSize2_Root.INI and change the path to "INIFile_Path=."

It seemed strange that an AutoHotKey app was not natively portable...
Thanks! You've made my day! :D
I'm very close to having my whole portable freeware collection.
Is it possible to split this thread and move it to the Submission forum?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 11:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 07, 2008 4:51 am
Posts: 4139
lautrepay wrote:
I am Baas wrote:
Glad you asked :) ... copy/move the files in %AppData%\Roaming\MagraSoft to the application folder. Open WinSize2_Root.INI and change the path to "INIFile_Path=."

Thanks! You've made my day! :D

Glad to hear that :D

_________________
Bəəs 2.0


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 11:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 07, 2008 4:51 am
Posts: 4139
lautrepay wrote:
Is it possible to split this thread and move it to the Submission forum?


@Moderator

Please move the WinSize2 discussion to the submission board. Thank you.

_________________
Bəəs 2.0


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Tue Mar 06, 2012 6:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 11, 2007 8:06 pm
Posts: 7411
Location: US, Texas
I am Baas wrote:
Please move the WinSize2 discussion to the submission board

All set.

_________________
Supporting Net Neutrality - BattleForTheNet | Why this matters | More from EFF.org


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sat Apr 28, 2012 1:56 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 26, 2011 2:31 am
Posts: 700
I added WinSize2 to the database. If you like it or find it useful, you can vote here.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How do you deal with window positions?
PostPosted: Sat Apr 28, 2012 3:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 07, 2008 4:51 am
Posts: 4139
lautrepay wrote:
I added WinSize2 to the database. If you like it or find it useful, you can vote here.

Thank you for adding WinSize2 to the db, lautrepay. Voted.

_________________
Bəəs 2.0


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WinSplit2
PostPosted: Tue Jun 28, 2016 2:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 11, 2007 8:06 pm
Posts: 7411
Location: US, Texas
Can someone speak to this? I came back to this program and there is no WinSize2_Root.ini file in the download. Do you create that file? Or move it over from AppData after first launch?

_________________
Supporting Net Neutrality - BattleForTheNet | Why this matters | More from EFF.org


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WinSplit2
PostPosted: Thu Jan 12, 2017 9:25 am 
Offline

Joined: Wed Dec 19, 2007 4:14 am
Posts: 562
Location: knoxville TN USA
WinSize2_Root.INI is created on first run (WinSize2_2.38.04).
Portability instructions do not mention this and assume it is already present.
Further the path setting will not work unless other text is present
WinSize2_Root.INI wrote:
[Settings]
INIWithScreenSize=0
INIFile_Path=.\Data
Process_ID=876
LogFile_Size_kB=100


It actually contained direct path
WinSize2_Root.INI wrote:
E:\PortableApps\WinSize2

and ignored my one line of text
Quote:
INIFile_Path=.\Data
but by adding the INI file the file was not created at %AppData%\Roaming\MagraSoft.

So for complete instructions I believe the entry should state:
Quote:
Download the ZIP package and extract to a folder of your choice
In this folder, create a new folder named Data
Create the file WinSize2_Root.INI in a text editor add following text:
Code:
[Settings]
INIWithScreenSize=0
INIFile_Path=.\Data
Process_ID=876
LogFile_Size_kB=100

Rename WinSize2_Update.exe to WinSize2.exe and launch

_________________


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group