Total Text Container

Submit portable freeware that you find here. It helps if you include information like description, extraction instruction, Unicode support, whether it writes to the registry, and so on.
Message
Author
mtirnanic
Posts: 44
Joined: Wed Jan 10, 2007 10:29 pm

#61 Post by mtirnanic » Sun May 31, 2009 7:51 am

totaltextv0.a078 has been released and has resolved mentioned issues.

V 0.A078
--------
* Various code improvements.
# Fixed another crash on exit bug.
# Fixed configuration not being properly saved bug.
* Auto Check for update has been set to "false" by default now as to many people can't figure out that an application needs to connect to the "INTERNET" to see if there is an update.
# Fixed Association bug.

alanbcohen
Posts: 82
Joined: Tue Feb 13, 2007 2:40 pm

#62 Post by alanbcohen » Sun May 31, 2009 11:33 am

I think it is time for a new hosting situation; I have been unable to download either 77 or 78 due to bandwidth limits on your site. Please post when you have resolved this situation.

User avatar
MiDoJo
Posts: 282
Joined: Thu Apr 17, 2008 2:36 pm

#63 Post by MiDoJo » Sun May 31, 2009 11:40 am

alanbcohen wrote:I think it is time for a new hosting situation; I have been unable to download either 77 or 78 due to bandwidth limits on your site. Please post when you have resolved this situation.


???? I had no such issue with downloading and it looks to be hosted out of google.

jar
Posts: 14
Joined: Tue May 26, 2009 8:45 am

Optional alternative link for 0.78

#64 Post by jar » Sun May 31, 2009 1:17 pm

Hello,

TTC is offered also on a alternative download location at totaltextv0.a078 (Alt Link). Just go to http://mtirnanic.googlepages.com/ and choose for alt link.

Cheers,

Jeroen

alanbcohen
Posts: 82
Joined: Tue Feb 13, 2007 2:40 pm

#65 Post by alanbcohen » Sun May 31, 2009 5:42 pm

Thanks for the new link. I was using http://mtirnanic.googlepages.com/TotalText.zip when I had the bandwidth problems and error messages.

magisterludi
Posts: 1
Joined: Mon Jun 01, 2009 1:13 am

#66 Post by magisterludi » Mon Jun 01, 2009 2:54 am

I can't create or edit on my PC with XP SP2 any task or events in calendar.
With A078 there was an arror of bad floating point value
Image
With the new A079 version the error is address violation
Image
The same happens when I use the program on an usb pen.
In win2000 SP4 it works from the usb pen (I haven't tried directly from the pc).
Thanks and regards

mtirnanic
Posts: 44
Joined: Wed Jan 10, 2007 10:29 pm

#67 Post by mtirnanic » Mon Jun 01, 2009 5:46 am

Thanx for the pix "magisterludi" will have this bug fixed by the next version.

If you want a fix for the time being, on your PC
Start >> Control Panel >> Regional Language Options >> Customize >> and change the "decimal Symbol" from " , " to " . "

UPDATE!!! Issue has been Resolved and will be in the Next Release. Retrieves settings from windows system settings now.

jar
Posts: 14
Joined: Tue May 26, 2009 8:45 am

#68 Post by jar » Mon Jun 01, 2009 10:17 pm

Nice new site design at http://sites.google.com/site/totaltextcontainer/Home
... I like it.

Jeroen

tgrantt
Posts: 1
Joined: Wed Jun 03, 2009 4:59 am

Display

#69 Post by tgrantt » Wed Jun 03, 2009 5:10 am

In the Calendar, the "Month" button is cut off. Great idea for a program, BTW!

mtirnanic
Posts: 44
Joined: Wed Jan 10, 2007 10:29 pm

#70 Post by mtirnanic » Wed Jun 03, 2009 7:29 am

Sorry "tgrantt" but you must be running a real low resolution on your system for that to be happening. try upping your screen res to over 1024*768 and also set icon size to 16 to get more work space and you can also use the poppers as a full screen option or click on the button to on the Splitter next to the tree to hide it for more work space.

Ps! next version will have a really useful and customizable New "Frame Type" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Does any1 want to venture a guess to what it might be?

pss
Posts: 9
Joined: Thu Jun 04, 2009 11:38 am

problem in v.a079

#71 Post by pss » Thu Jun 04, 2009 11:58 am

Hi,

First of all, thanks for the new release of TTC (V0.a079)
But I would report the following problem:
When creating an item (spreadsheet), then I can not change the visuals, the "Properties" does not open, does not work!

I would appreciate if the developer can please fix this problem.

Please see the following screenshot:
http://farm4.static.flickr.com/3362/359 ... aa65_o.jpg

Thanks
pss
TTC V0.a081 [21/09/2009]
Windows Vista Home SP2 (Spanish version)
Mozilla Firefox 3.5.3 and IE8
OpenOffice 3.1.0 (Spanish version)

mtirnanic
Posts: 44
Joined: Wed Jan 10, 2007 10:29 pm

#72 Post by mtirnanic » Thu Jun 04, 2009 1:13 pm

Hi pss.

Has been fix and will be in the next release.

369
Posts: 3
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:46 am

#73 Post by 369 » Fri Jun 05, 2009 1:59 am

Image


Image


Image


Image


Thank you for your work! I need this programm!

mtirnanic
Posts: 44
Joined: Wed Jan 10, 2007 10:29 pm

#74 Post by mtirnanic » Fri Jun 05, 2009 3:17 am

To 369.

The multi tab to the Rich frame has been added to my todo list (+ a possibility for other frame types to, but will have to be a viewable option as things might start getting cluttered).

the spreadsheet already has multi sheets capability. Theres a drop down button at the top which adds/edits sheets.

Mix frame forwarding has been added to my todo list.

The folder frame bug is a known error and will be looked at but is low priority.

Focus on disable bug added todo list.

bdcutler
Posts: 2
Joined: Fri Jun 05, 2009 6:46 am

Possible to add sort/arrange capability?

#75 Post by bdcutler » Fri Jun 05, 2009 9:34 am

Hi. Love the app ... but for the different list capabilities (such as Bookmarks) would it be possible to add a sort function? Or even a drag-n-drop arrange capability (sort would be best of course - but whatever you can do.)

Brian

Post Reply