Is Opera 12 standard portable or not ? (3)

Discuss anything related to portable freeware here.
Post Reply
Message
Author
User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#61 Post by guinness » Wed Feb 29, 2012 7:03 am

This is strange because I haven't seen this error on Windows 7 x64. Have you filed a bug report with Opera?
Added 179 Applications: Portable

User avatar
joby_toss
Posts: 2902
Joined: Sat Feb 09, 2008 9:57 am
Location: Romania
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#62 Post by joby_toss » Wed Feb 29, 2012 7:28 am

I didn't see the point...there are many others that did it. The guys at Opera know about it, but couldn't find a solution yet.
I don't see a pattern. This error just pops up whenever it feels like... I "throw" it outside the screen and just continue browsing (if I hit OK, Opera crashes). It is annoying, though!

User avatar
tproli
Posts: 1172
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:14 am
Location: Hungary
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#63 Post by tproli » Wed Feb 29, 2012 11:14 am

I've got that message too, randomly on closing Opera.

User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#64 Post by guinness » Sat Mar 03, 2012 12:37 pm

In the latest Opera 12 release they've fixed the following DSK-357357 (Crash on exit: "R6026 Microsoft C error."), but it appears joby_toss yours was a R6025 error, but I thought the two might be connected in some way.

Source: http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... -polishing
Added 179 Applications: Portable

User avatar
joby_toss
Posts: 2902
Joined: Sat Feb 09, 2008 9:57 am
Location: Romania
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#65 Post by joby_toss » Sat Mar 03, 2012 11:41 pm

Thanks for the heads-up.
Unfortunately I still get that error.
However, something interesting happened this time: all the thumbnails on the pages I was browsing at the time it happened, disappeared:

Image

Image

User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#66 Post by guinness » Sat Mar 03, 2012 11:53 pm

Weird, I wouldn't have expected that from a fresh install. I know I didn't get that.
Added 179 Applications: Portable

User avatar
tproli
Posts: 1172
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:14 am
Location: Hungary
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#67 Post by tproli » Sun Mar 04, 2012 12:19 am

Mentioning disappearing thumbnails could perhaps help developers to identify the issue.

User avatar
joby_toss
Posts: 2902
Joined: Sat Feb 09, 2008 9:57 am
Location: Romania
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#68 Post by joby_toss » Sun Mar 04, 2012 12:45 am

I will do that if I can reproduce it, sure.

User avatar
joby_toss
Posts: 2902
Joined: Sat Feb 09, 2008 9:57 am
Location: Romania
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#69 Post by joby_toss » Mon Mar 26, 2012 8:56 am

http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... -css-64bit

64bit and 32bit toghether, huge changelog

R6025 error still here... I'm losing hope :(

User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#70 Post by guinness » Mon Mar 26, 2012 11:31 am

What a fantastic change log and a lot of new HTML5 goodies. I reckon by the time this is stable they will be at 100% in terms of points on html5test.com.

By the way I'm running the x64 version and I still haven't been able to replicate the error you've been having for some time.
Added 179 Applications: Portable

User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#71 Post by guinness » Tue Apr 03, 2012 1:13 pm

A new snapshot plus they acknowledge there is a problem with the 6025 runtime error for some users.

Source: http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... u#comments
Added 179 Applications: Portable

User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#72 Post by guinness » Tue Apr 03, 2012 1:25 pm

An example of what the new Opera CPU page looks like.
Image
Source: opera:cpu
Added 179 Applications: Portable

freakazoid
Posts: 1043
Joined: Wed Jul 18, 2007 5:45 pm

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#73 Post by freakazoid » Tue Apr 03, 2012 6:02 pm

Cool! Would also like to see a memory usage tab as well.
is it stealth? ;)

User avatar
guinness
Posts: 4118
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:00 am
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#74 Post by guinness » Thu Apr 12, 2012 4:48 am

This snapshot might fix the issue you've been having joby_toss >> http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... jucctments

Something I'm happy about with this snapshot:
DSK-359671 (Searching from address bar doesn't work if first word(s) resembles a domain or a protocol)
Added 179 Applications: Portable

User avatar
joby_toss
Posts: 2902
Joined: Sat Feb 09, 2008 9:57 am
Location: Romania
Contact:

Re: Is Opera 12 standard portable or not ?

#75 Post by joby_toss » Thu Apr 12, 2012 7:36 am

I'm a happy Opera 11.62 user now! :)

Someday I might try snapshots again, but I'm too mad at the moment. They shouldn't have even published such a buggy snapshot! And I'm not even talking about the R6025 pure virtual function call error. There were so many crashes in the previous snapshot that it was unusable! I even used Firefox for a while! :evil:

Post Reply