How to setup network for QEmu 0.11.1 ?

Ask other users about problems encountered with portable apps or help by posting solutions to existing problems.
Post Reply
Message
Author
castman
Posts: 179
Joined: Sat Jun 28, 2008 5:41 am
Location: Brazil, Sao Paulo
Contact:

How to setup network for QEmu 0.11.1 ?

#1 Post by castman » Sat Jan 02, 2010 6:27 pm

My Computer is connected to the LAN port of a wireless router and I want to play Worms World Party over the network inside of QEmu 0.11.1 Win98SE where it runs fine.

I installed OpenVPN and created a bridge by following this tutorial: http://wiki.laptop.org/go/Talk:Using_QEMU_on_Windows_XP
Does any problem left? I couldn't type when I entered in the network command prompt. Do I have to setup ICS instead?

Please help! Thanks in advance.
I AM,YOU ARE,WE ARE WHEN WE ARE RIGHT. emucr,softpedia,and HokutoNoKen and Speakonia on YT

castman
Posts: 179
Joined: Sat Jun 28, 2008 5:41 am
Location: Brazil, Sao Paulo
Contact:

How to setup network for QEmu 0.11.1 ?

#2 Post by castman » Thu Jan 07, 2010 9:41 am

http://qemu-forum.ipi.fi/viewtopic.php?f=5&t=5374

I solved this by deactivacting the windows 98SE logo and editing msdos.sys with edit.com. Both my XP and 98SE QEmu guests are working without more efforts.

I only expect audio accuracy that is missing when running the 98SE. If you find the best performance configuration, please let me know.

Edit1: The only OS which I had audio accuracy is XP. Yes, why invent?

Edit2: By installing the AC'97 audio driver and rtl8139 driver all went fine with 95C, 98SE not (audio). I don't know about others.
I AM,YOU ARE,WE ARE WHEN WE ARE RIGHT. emucr,softpedia,and HokutoNoKen and Speakonia on YT

Post Reply